И Ислямска държава разреши гей браковете

България отново изостава от белите държави.

И ал Багдади се запъти към края на дъгата.

И ал Багдади се запъти към края на дъгата.

(Рака, 27 юли 2015) В изненадващ обрат на своята радикална политика лидерът на Ислямска държава Абу-бакр ал Багдади, известен в ислямистките среди като Мохи черния, обяви по време на вчерашния петъчен разстрел на християни, че и Ислямска държава ще признае гей браковете. По този случай ал Багдади използва новата на прайд-функация във Фейсбук и ъплоудна профилна снимка, наложена със знамето на ЛГБТ-общността. Ал Багдади обяви, че и Ислямска държава желае да направи ЛГБТ-хората по-видими и по-лесно разпознаваеми в ислямисткото общество.

В съобщението, обаче, не се казва дали Ислямска държава ще прекрати убийствата на заподозрени в хомосексуални отношения граждани. Според някои западни медии новата мярка цели не да демократизира ислямския СССР, а да направи намирането на ЛГБТ-хората по-лесно за Моралната полиция, след като те се подлъжат да се възползват от новопридобитото си право.
Въпреки тези съмнения Българския копенхагенски комитет заяви, че щом дори и Ислямска държава вече признава гей-браковете, това само показва колко сме изостанали ние. Копенхагенският комитет призова политиците да слязат от мерцедесите и да си направят гей-сватби, по възможност хетероидеологически, например депутат от ДПС с депутат от Атака. За да бъде всичко още по-толерантно се предлага сватбите да се провеждат в Орландовци под музикалния съпровод на горещи ромски ритми. Предлага се също полицайката Витанова да бъде осъдена да присъства и да подвиква “горчиво!”.

Тунгстен, специален кореспондент на European Observer от Рака и от леговището на Сорос.

Advertisements

About europeanobserver

A digest of relevant political, cultural, and social news and analyses. Блог за политически анализи, културни новини, хумор и всичко любопитно.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s